Snorkeläventyr, Föreläsning, Konferens

Vill ni vara med om en fantastisk naturupplevelse perfekt som komplement vid en "kick off" eller som kompetensutveckling. 

Upplägg 1

Under den varmare delen av året erbjuder naturum snorkling för vuxna/företag.

Samling vid stranden för introdution till Östersjöns magiska undervattensvärld och snorkelutbildning. Tillsammans med en guide får ni upptäcka och träffa arter ni kanske aldrig sett förut. Alla deltagare får låna komplett snorkelutrustning, finns i alla storlekar. Efteråt dukas det upp förtäring vid stranden med möjlighet att få veta mer om de arter som ni träffat på.
TID: Räkna med tre timmar. Upplägget kan variera efter önskemål.

Kostnad: 5000 kr/grupp om 20 stycken inklusive fika

Upplägg 2

Samling i naturum, Kulbacken. En guide visar runt i utställningen och berättar om några av de arter som lever i Östersjön. Därefter fika och valfritt föredrag. Ämnet på fördraget kan variera och vara kopplat till de globala miljömålen eller mer lokalt. 
TID: Räkna med tre timmar. Upplägget och tiden kan variera efter era önskemål.

Kostnad: 2500 kr/grupp om 30 stycken

Upplägg 3

Är det dags för en konferens eller utbildningsdag? Hos oss finns lokalen och den teknik ni behöver. Vid kaffepaus kan guidningar erbjudas eller kanske ett kortare inhopp med ett föredrag i programmet för att byta ämne en stund? Ni bestämmer vi ordnar. Kaffe och Lunch kan beställas och intas i naturum.

Kostnad: Varierar beroende på upplägg. Endast lokalhyra kontakta reception:
Reception 0490 21177

Naturum erbjuder öreläsningar och andra guidningar inom natur och miljö. All utrustning tillhandahålls av naturum vid bokning.

maria@vasterviksmuseum.se